چه نیکوست فروتنى توانگران برابر مستمندان براى به دست آوردن آنچه نزد خداست ، و نیکوتر از آن بزرگمنشى مستمندان به اعتماد بر خدا برابر اغنیاست . [نهج البلاغه]


ارسال شده توسط tarazcompany2 در 96/7/4:: 12:56 عصر

 

 زمانی که انسان با مبادلات کالا به کالا نیاز های روزمره خود را مرتفع می کرد را می توان لحظه تولد علم اقتصاد دانست . در همان زمان ، با وجود بینش کم نسبت به مسائل علمی و ریاضی ، انسان ها توانایی تشخیص و تمییز سود و زیان را داشته و در پی راهی برای ترقی میزان سود خود می گشتند . با اختراع پول این اعمال به سمت کمال حرکت کردند و آن حس باطنی مبنی بر ایجاد توازن بین سود و ضرر و مسائلی از این دست در آن ها تقویت شد . انسان نیازمند روشی کاربردی بود تا بتواند منابع محدود و نیاز های نامحدود خود را به ایده آل ترین حالت ، مدیریت کند . این روش کاربردی و آن حس باطنی چیزی جز انجامخدمات حسابدارینمی باشد . در ایران ، انجام خدمات حسابداریتوسط میرزا بنویس ها به شکل امروزی به وجود آمد و تا امروز که در بالاترین جایگاه خود قرار دارد ، فقط وسایل کار و متد های جزئی عوض شده اند ، اما درون مایه آن همواره پایبند اصول ثابتی بوده است.

خدمات حسابداریدر واقع به عمل جمع آوری اطلاعات مالی و بازار ، ثبت ، طبقه بندی ، تحلیل و استفاده از آن ها در جهت بهبود اوضاع مالی اطلاق می شود . ما برای کسب درآمد بیشتر تلاش می کنیم ،  همیشه به فکر بهبود بخشیدن شرایط هستیم ، به بهترین گزینه برای صرف پولمان فکر می کنیم و حواسمان به میزان باقیمانده سرمایه مان نیز هست ، در ابعاد کوچک این عمل نوعی خدمات حسابداریمی باشد که همگی ما آن را تجربه کرده ایم . در ابعاد بزرگتر ، همین اعمال توسط حسابداران برای ادارات ، شرکت ها و مشاغل برای انتقال اطلاعات به مدیران انجام می شود ، با این توضیح که هیچ تفاوتی در قصد و هدف نهایی کار که همان تخصیص منابع و طبقه بندی اطلاعات می باشد ، وجود ندارد .

وظیفه یک حسابدار و در نمایی بازتر انجامخدمات حسابداری، در حقیقت ثبت وقایع با توجه به ورودی ها و خروجی های مالی ، خدماتی و کالایی ، نظم و ترتیب بخشیدن به آن و ارائه ماحصل کار در قالب گزارش به مدیران یا مراجع ذیصلاح می باشد . در ادامه ، یک حسابدار کامل قدرت پیش بینی مسائل پیش رو و تبدیل آن ها به فرصت را نیز داراست .

از مهمترین خدمات حسابداریمی توان به ثبت اسناد حسابداری در دفاتر یا نرم افزار ، ثبت اطلاعات کارمندان ( در شرکت های بزرگ با همکاری بخش منابع انسانی ) و محاسبه حقوق ، دستمزد ، بیمه ، سنوات و …  و پرداخت آن ، به روز رسانی اطلاعات مالی و قانونی و انطباق آن با عملکرد خود (صور مالی) در جهت پیشبرد منافع مجموعه ، انجام امور مالیاتی از قبیل محاسبه مالیات ، تنظیم اظهار نامه ، تحریر دفاتر ، گزارشات فصلی ، دفاع ، مالیات های بردرآمد  و پرداخت این موارد ، ثبت گردش های مالی و ارائه گزارش برای مدیر ، افزایش بهره وری مالی ، حسابرسی ، نظارت مالی ، خرید و راه اندازی نرم افزار مناسب حرفه خود ، کد گذاری حساب ها ، اصلاح حساب ، افتتاح یا بستن آن ، تهیه ترازهای آزمایشی  و اشاره کرد .

خدمات حسابداری


کلمات کلیدی :

ارسال شده توسط tarazcompany2 در 96/7/4:: 12:55 عصر

 

سازمان تامین اجتماعی به عنوان نهادی غیر دولتی ، وظیفه بیمه کردن همه کارگران حقوقی و مزدی (به صورت اجباری) و کارفرمایان آن ها (به صورت اختیاری) را بر عهده دارد . طبق ماده یک قانون تأمین اجتماعی « به منظور اجرا و تعمیم و گسترش انواع بیمه‌های اجتماعی و استقرار نظام هماهنگ و متناسب با برنامه‌های تأمین اجتماعی، همچنین موضوع قانون تأمین اجتماعی و سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از محل وجوه و ذخائر، سازمان مستقلی به نام سازمان تأمین اجتماعی وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که در این قانون سازمان نامیده می‌شود، تشکیل می‌گردد. سازمان دارای شخصیت حقوقی و استقلال مالی و اداری و امور آن منحصراً طبقق اساسنامه‌ای که به تصویب هیئت وزیران می‌رسد اداره می‌شود

این سازمان از دهه 30 هجری شمسی مسئول پرداخت مستمری بازنشستگان ، از کار افتادگان و افراد مشمول بیمه بیکاری می باشد . همچنین غرامت دستمزد ایام بیماری ، بارداری ، پرداخت هزینه وسایل کمک پزشکی ، ازدواج و کفن و دفن نیز از دیگر خدمات این سازمان می باشد . همانطور که گفته شد ، یکی از مهمترین خدمات سازمان تامین اجتماعی ، بیمه کارکنان می باشد ، در عین حال اصلی ترین منبع درآمدزایی این سازمان نیز حق بیمه هاییست که صاحبان مشاغل به همراه لیست بیمه کارکنان خود ارائه می دهند . میزان حق بیمه 30? حقوق بیمه شده می باشد که 20? آن را کارفرما ، 7? دولت و باقیمانده آن را خود شخص پرداخت می کند . طبق قوانین سخت گیرانه تامین اجتماعی ، کارفرما هرماه موظف است لیست بیمه کارکنان خود را به انضمام حقوق دریافتی آن ها تهیه و ارسال کند . در موارد متعددی دیده شده است که مدیر عامل یا بخش حسابدارییک مجموعه بنا به درگیری و مشغله زیاد ، نتوانسته اند به تهیه و ارسال لیست بیمه کارکنان خود را در زمان مقرر ( آخرین روز ماه بعد و در شرایطی خاص 2 ماه بعد ) مبادرت ورزند ، در چنین مواقعی مشمول پرداخت جریمه می شوند که این جریمه به میزان 2% حق بیمه ماهیانه برای هر ماه تاخیر پرداخت و براساس قانون نوسازی صنایع محاسبه و مطالبه خواهد شد ، لازم به ذکر است که اگر کارفرما به دلیل تاخیر درپرداخت حق بیمه یا عدم پرداخت آن ( همچنین تاخیر یا عدم ارسال لیست ) مشمول جریمه شده  ولی اصل حق بیمه و بیمه بیکاری را قبل از صدور برگ لازم الاجرا کلاً پرداخت نماید. ازپرداخت 30% جریمه های مربوطه معاف خواهد بود .

به هنگام بروز چنین مشکلاتی ، شرکت ها اقدام به برون سپاری کرده و ترجیح می دهند که مجموعه ثالثی رابط آن ها و سازمان تامین اجتماعی شود و وظیفه تهیه و ارسال لیست بیمه کارکنان  را بر عهده گیرند . این فرد ثالث با زمان بندی دقیق خود ، نه تنها از بروز مشکلات فوق جلوگیری کرده و لیست بیمه کارکنان را به موقع تهیه و تنظیم می کند ، بلکه قادر است در مورد مسائل جانبی و مرتبط به بیمه  به کار فرما مشاوره دهد . از آنجایی که این شرکت ها ممعمولا شرکت های حسابداری می باشند ، به درستی قادر خواهند بود مسائل بیمه کارکنان و سایر مسائل اقتصادی مجموعه را به هم ارتباط دهند.

خدمات حسابداری


کلمات کلیدی :

ارسال شده توسط tarazcompany2 در 96/7/4:: 12:55 عصر

 

طبق ماده 169مکرر مقررات عمومی «اشخاصی که دارای کد اقتصادی هستند ، موظفند فهرست معاملات خود را به سازمان امور مالیاتی ارائه دهند و همانطور که در مبحث دفاتر پلمپ اشاره شد ، عدم صدور صورتحساب ها و یا عدم درج شماره اقتصادی خود و طرف معامله ، استفاده از شماره اقتصادی خود برای معاملات دیگران و بلعکس  و عدم تهیه و ارسال لیست گزارشات فصلی مشمول جریمه ای معادل 10% مبلغ مورد معامله ای که بدون رعایت ضوابط فوق انجام می شود خواهد بود .

از سویی دیگر عدم ارائه فهرست معاملات انجام شده به سازمان امور مالیاتی طبق دستورالعمل صادره نیز مشمول جریمه ای معادل 1% معاملاتی که فهرست آنها ارائه نشده است خواهد بود . جرائم مذکور توسط اداره امور مالیات ، با رعایت مهلت مقرر در ماده157 این قانون مطالبه خواهد شد و مودی مکلف است ظرف سی روز از تاریخ ابلاغ برگ مطالبه نسبت پرداخت ان اقدام کند ، در غیر اینصورت معترض شناخته شده و موضوع جهت رسیدگی و صدور رای به هیات حل اختلاف مالیاتی ارجاع خواهد شد . » با توجه به این بند قانونی ، اهمیت تهیه و ارسال لیست گزارشات فصلی موثق مشخص می شود.

لیست گزارشات فصلی به فهرست معاملات برخی مشاغل گفته می شود که باید پس از اتمام هر فصل به حوزه مالیاتی مربوطه خود ارائه دهند . اشخاصی که مکلف به ارائه این گزارشات هستند عبارت اند از بند الف ) که در آن اشخاص موظف به دفتر نویسی (دفاتر روزنامه وکل) و ثبت و ارائه مستندات معاملات ، دفاتر و حساب های خود طبق موازین حسابداری و قانونی خود می باشند ، از قبیل دارندگان کارت بازرگانی وکلیه واردکنندگان وصادرکنندگان، صاحبان کارخانه ها و واحدهای تولیدی که برای آنها جواز تاسیس وپروانه بهره برداری صادرشده، بهره برداران معادن، صاحبان موسسات حسابرسی، حسابداری ودفترداری ، ارایه دهندگان خدمات مدیریتی، مشاوره ای ، انفورماتیک ، رایانه ای اعم از سخت افزاری ونرم افزاری وطراحی سیستم، صاحبان مراکزآموزشی وپرورشی ، آموزشگاه های آزاد، مدارس غیرانتفاعی، دانشگاه ها ومراکز آموزش عالی ، صاحبان هتل ها، صاحبان بیمارستان ها، زایشگاه ها، آسایشگاه ها، درمانگاه ها وخانه های سالمندان  و بند ب ) اشخاصی که موظف به ثبت فعالیت های شغلی خود دردفاتر درآمد وهزینه می باشند ، مانند صاحبان کارگاه های صنعتی ، صاحبان مراکزارتباطات رایانه ای، وکلا، کارشناسان، مترجمان رسمی دادگستری، مشاوران حقوقی، حسابداران رسمی واعضای سازمان های نظام مهندسی ،دلالان، حق العمل کاران وکارگزاران ، سازندگان وفروشندگان طلا وجواهر، صاحبان دفاتر رسمی ،عاملان فروش وفروشندگان آهن آلات.

برای تهیه و ارسال لیست گزارشات فصلی ، سه روش برخط (آنلاین)، غیربرخط (آفلاین) و بر روی لوح فشرده (سی-دی)  وجود دارد که که در روش آنلاین ، مودیان با استفاده از نام کاربری و رمز عبور ، اطلاعات مربوط به معاملات خود را ارائه می دهند . در حالت آفلاین نیز مودیان با درج اطلاعات مورد نیاز در فایل اکسسی  که روی سایت سازمان قرار دارد و پس از بازبینی های تکمیلی ، فایل را با استفاده از رمز عبورشان ایمیل کنند . در روش سوم هم که معمولا برای کسانیست که رمز عبور و نام کاربری ندارند ، فایل اکسس مذکور روی سی دی رایت شده و به اداره مالیاتی مربوطه تحویل داده می شود .

حسابداری

خدمات حسابداری


کلمات کلیدی :

ارسال شده توسط tarazcompany2 در 96/7/4:: 12:55 عصر

 

مطابق نص قانون مالیات ، میزان مالیات محاسبه شده برای مشاغل ( به جز کسبه خرد) در قوانین جمهوری اسلامی ایران ، با استناد به تحریر دفاتر  قانونی آن ها انجام می پذیرد و اشخاص حقوقی و تجار ملزم به ارائه و تحریر دفاترمی باشند . این دفاتر میزان کارکرد مالی یک مجموعه ، مقدار سود و زیان در یک دوره 1 ساله و تراز نامه آن را نشان می دهند . دفاتر قانونی به 4 دسته دفتر روزنامه ، دفتر کل ، دفتر دارایی و دفتر کپیه تقسیم بندی می شوند . دفتر روزنامه در واقع دفتریست که کسبه از دیرباز به صورت سنتی آن ها پر می کردند که در آن میزان مبالغ ورودی و خروجی روزانه ، نام اشخاصی که با آن ها معامله ای داشتند و گاها ورود و خروج اجناس را در آن درج می کردند . دفتر کل نیز در حسابداری های سنتی مورد استفاده قرار می گرفته است و با توجه به حجم نه چندان زیاد مبادلات مالی ، نگارش آن خیلی دشوار نبوده و توسط خود فرد پر می شده است . اساس کار آن نیز ورود اطلاعات به صورت هفتگی برای هر شخصیت بطور جداگانه بوده است . بدینگونه که هر صفحه از دفتر مربوط به یکی از اشخاص حقیقی و حقوقی بوده است و با به روز رسانی هفتگی میزان بدهکاری یا بستانکاری فرد مشخص می گشت. در دفتر کل مقدار  عددی هر فاکتور و تاریخ وقوع آن نیز ذکر می گردد . دفاتر دارایی و کپیه نیز دفاتری هستند که اشخاص موظف به پر کردن آن ها بطور سالیانه می باشند و در آن میزان دارایی های منقول و غیر منقول ، دیون و مطالبات ، مراسلات ، مخابرات و صورت حساب های صادره خود را به تفصیل ذکر کنند .

امروزه دفاتر فوق الذکر باید از سوی اداره ثبت ، شماره گذاری ، امضا و پلمپ شوند و هر چند کلیات آن مانند قبل می باشد اما با توجه به زیاد شدن حجم کار ، معاملات و فاکتورها ، تعدد اقلام و اجناس ، راه های پرداختی گوناگون و، این امور به دستان حسابرس و حسابدار سپرده می شود که انجام این عمل را با کمک برنامه های نرم افزارهای حسابداری محقق می کنند. پس از تحریر دفاتر (بدون خط خوردگی ، قلم گرفتگی و تراشیدگی) ، در پایان سال مالی به همراه اظهار نامه تحویل اداره مالیات می شود که به آن خود اظهاری می گویند و در صورت عدم ارائه دفاتر قانونی  یا عدم تحریر دفاتر، مودی بنا به ماده 97 قانون مالیات بند 3 علی الراس تشخیص داده خواهد شد .

لازم به ذکر است که ارائه دفاتر حتی برای شرکت های تازه تاسیس نیز الزامیست و  در صورتی که فعالیت و تحریر دفاترنداشته اند موظف به ارسال دفاتر خالی و عدم فعالیت هستند . عدم  تحریر دفاتر پلمپ یا عدم درج کد اقتصادی ، عدم صدور صورتحساب ها ، استفاده از کد اقتصادی دیگران و بالعکس مشمول جریمه می شود . برای سهولت دفتر نویسی نیز ، طبق ماده 11 قانون مالیات ،  مودیان می توانند هزینه ها و درآمدهای مشابه را در یک ردیف ثبت نمایند و جزئیات آن را در قسمت شرح دفتر بازگو نمایند . در صورت وجود مستندات نیز مودی موظف است که آن ها را به نوعی به دفاتر الصاق کند که قابل بررسی و پیگیری باشد . از مهمترین مواردی که در تحریر دفاترقانونی باید مد نظر داشت تسلط به مفهوم بدهکار و بستانکار ، تاریخ ، شرح رویداد های مالی ، ارجاع هر ردیف دفتر روزنامه به دفتر کل با کمک ستون عطف و بلعکس .

حسابداری

خدمات حسابداری


کلمات کلیدی :

<      1   2      
لینک ها
صفحات دیگر
آرشیو یادداشت‌ها
لینک‌های روزانه
پوندها
دستگاه کپی
کپی شارپ استوک
کپی توشیبا استوک
بهترین دستگاه کپی رنگی
دستگاه کپی سیاه و سفید
بیزهاب
مواد مصرفی کپی
ترازو آزمایشگاهی
کرایو اسپری نیتروژن
پیکاپ پاسپورت
پیکاپ ویزا کانادا
پیکاپ پاسپورت کانادا
ویزای کانادا
ویزای شینگن
law office in iran
ویزای کانادا
ویزای شینگن
سئو سایت
دستگاه چاپ بنر
دستگاه بنر
رول 8 سانت
ریبون لیبل
ریبون تاریخ زن
فروش رول حرارتی
خرید رول حرارتی
ریبون وکس رزین
ریبون رزین
ریبون وکس
رول حرارتی
لیبل پشت برچسب دار
ساخت مهر فوری در سعادت آباد
چاپ بنر در سعادت آباد
نماشویی
کفسابی
ویزای تحصیلی ایتالیا
ویزای تحصیلی فرانسه
ویزای تحصیلی استرالیا
ویزای تحصیلی مجارستان
ویزای تحصیلی آلمان
چاپ فلکس
شستشوی نما
نماشویی با طناب
ویزای شینگن
تین کلاینت
مینی پیسی
خدمات امنیت شبکه
تجیزات پسیو شبکه
پسیو شبکه
فروش سرور اچ پی
هارد سرور
فایروال سایبروم
طراحی دیتاسنتر
سوئیچ cisco
دیش وایرلس
راه اندازی شبکه
خدمات پشتیبانی شبکه
فروش qnap
انجمن ای ال اس ایران
دستگاه بای پپ
دستگاه رسمد
ونتیلاتور تنفسی
دستگاه اکسیژن ساز
آمبولانس خصوصی
آمبولانس خصوصی تهران
آمبولانس
آمبولانس خصوصی
آمبولانس
آمبولانس خصوصی تهران
افزایش رتبه گوگل
بهبود رتبه الکسا
تولید محتوا
سئو سایت در تهران
لیبل چاپی
چاپ برچسب
ترازوی آزمایشگاهی
تانک ازت
میکروسکوپ بیولوژی
میکروسکوپ پلاریزان
ph متر
رفراکتومتر
پمپ خلا
موسسه حسابداری
خدمات مالی
نیازمندی های صنعت ساختمان
درب اتوماتیک
درب ضد حریق
آنتن مرکزی
درب ضد سرقت
درج آگهی رایگان فارسی
درج آگهی رایگان انگلیسی
پذیرش بنر
استخدام و جویای کار
خرید املاک مسکونی ، اداری و تجاری
خدمات سیر و سفر
سرج ارستر
نحوه انتخاب سرج ارستر
قیمت سرج ارستر
سرج ارستر OBO
نمایندگی OBO
نصب صاعقه گیر
طراحی صاعقه گیر
صاعقه گیر الکترونیکی
بازرسی سیستم ارتینگ
ارتینگ ساختمان